Толкова време не си ми казвал,
че ме обичаш.
Крия магии в женската пазва
и ги наричам.
Дано те стигне първата люта
моя магия:
Нощем в главата ти с мисъл нечута
аз да се се скрия.
Денем обсебен от мен да бъдеш,
да нямаш мира.
Дето да седнеш, дето да стъпиш,
мен да намираш.
После ще пратя втората моя
женска магия:
Да ти открадна ума, покоя,
да те опия.
Да ме сънуваш, да ме жадуваш -
насън, наяве.
За мен да вехнеш, да боледуваш,
да нямаш здраве.
Трета, последна и най-коварна
черна прокоба:
да ти пристана: вярна-невярна...
Твоя до гроба.
© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados