5 ago 2008, 15:02

Магистрала, водеща за никъде 

  Poesía » Otra
680 0 0
 

Пътувам по магистралата...

Водеща за никъде.

Покажи ми пътя, моля те!

Нима не чуваш мойте гневни викове?

Аз съм жертва на ксанакса...

Поколение с мръсно лице.

Бързам да стигна до нищото.

Помогни на своето дете!

Градът е мъртъв,

прокълнати са хората.

Поведи ме в посоката правилна.

Преди да настъпи умората.

Светлините отдавна угаснаха.

Води ме само бялата линия.

Черна дупка зее отпреде ми.

Ни следа от простора ти... синия.

Аз не ще се извиня

за това, че причинявам болка.

По-фалшив си ти от мене.

Стар си филм на стара ролка.

© Иван Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??