9 jun 2021, 15:09

Магия 

  Poesía » Filosófica
186 0 0

Чудесата случват се понякога,

изпълнени с любов и малки стъпки,

Чудесата случват се понякога,

Изскачайки от глупави заблуди,

 

Приказни вълшебства има на света,

Протегни ръка да ги откриеш,

Магиите са истински понякога,

Но струва ли си риска да отпиеш.

 

Същества различни има в този свят,

Злобни, отровни, неутрални и добри,

Изпълнен е с енергия и този град, 

И мрачен в най-дълбоките му дебри. 

 

Какво ти носиш на света ни лачен

изпълнен с лукс и енергия покварена? 

И ще бъдеш ли в невежество облечен, 

и ще си губиш ли душата подарена? 

 

Дали ще следваш отредени норми - 

създадени, направени са те за роби, 

фалшиво създадени от църквите догми, 

превърнали са нас в нищожества, микроби... 

 

Но свободата пак изисква жертви. 

Не всеки днес такъв ще ме приеме. 

Но по-добре отколкот' мъртви,

Живота, мечтите ми да вземе. 

 

 

П. П. Мечтата да можем да принадлежим на място, където свободата е закон, енергиен, физически, емоционален, психически, Място за хора с истински цели, мечти, вярвания, души и сърца, Място в което се шири любовта и грижата, приятелството и семейството.... За мен Това е "Стън" 

© Ина Гатева-Йотова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??