МАГИЯ
Ако някога попаднеш в мрежите
на очарователния плен
и обгърнат те оковите
и се събуждаш ти до мен.
Ако някога сърцето ти
потъне в радостна мъгла,
а чертите на лицето ти
обливат се от светлина.
Ако някога душата ти
започне да лети насън,
а страстта събужда сетивата ти
и покоя си изгониш ти навън.
Тогава усети магията,
насочена към твоята душа.
И приеми в сърцето си стихията
със всичките си сетива.
С устни ще изпивам чувствата,
бликащи от твоята душа.
С длани ще задържам трепета
и златните лъчи на любовта.
Дори да искаш да избягаш някъде
далеч от хората сега,
не бих могла да разваля магията,
магията на любовта!
13.05.2007
© Мириам Todos los derechos reservados