Магия Любовна
Магия Любовна ти ми направи,
не черна, а цветна, това ми стори.
Сърцето с нея ми ти докосни,
за да остане то с теб завинаги.
Любовта е Магия, тя завладява сърцето
на човек, обширна е колкото морето.
Чиста и синя като небето,
Червена като маковете е полето,
Зелена като тревата и ето,
тя цветна е не черна неверна.
Завладява тя сърцето на момичето и на момчето.
В миг проблясква една искра,
и пръстите се вплитат веднага,
телата се сливат в прегръдка една.
А над тях усмихва им се красивата луна,
и благославя ги, винаги да са така.
А ноща ги прегръща като майка сега,
и пожелава им те да са заедно всякога!
© Валентин Миленов Todos los derechos reservados