18.06.2016 г., 18:15 ч.

Магия Любовна 

  Поезия » Любовна
458 0 2

                                                  Магия Любовна

 

Магия Любовна ти ми направи,

не черна, а цветна, това ми стори.

Сърцето с нея ми ти докосни,

за да остане то с теб завинаги.

 

Любовта е Магия, тя завладява сърцето

на човек, обширна е колкото морето.

Чиста и синя като небето,

Червена като маковете е полето,

Зелена като тревата и ето,

тя цветна е не черна неверна.

Завладява тя сърцето на момичето и на момчето.

В миг проблясква една искра,

и пръстите се вплитат веднага,

телата се сливат в прегръдка една.

А над тях усмихва им се красивата луна,

и благославя ги, винаги да са така.

А ноща ги прегръща като майка сега,

и пожелава им те да са заедно всякога!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??