26 oct 2008, 14:18

"Магьосница" 

  Poesía
511 0 1
"Магьосница"

Раздираш мислите ми
Паяжини висящи...
досега...
но вече
търся те, за да ме омагьосаш,
да полетя със тебе...
без крила
Оставяш отпечатъци...
Прашни пясъци
са чувствата пустинни...
парещи душата денем,
целуващи ума
в измамните миражи
замръзващи в нощта,
небето е  изпълнено с отблясъци...
Рисуваш думите...
платно във рамка стара
е споменът...
Как силно се обичахме,
замах със четката...
изгаря в пламък....
пространството...
което ни разделяше...

© Дидо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??