28 mar 2008, 20:32

Май 

  Poesía » Otra
603 0 4
Седя,
лежа
или
седя?
Полегнала съм
май
през май,

и безмълвно те обичам,
странно,
антагонистично,
вдъхновена,
под оранжево одеяло.

И не знам
защо,
без
да съм те виждала,
те искам.

Искам теб със
твоята
поезия,

ала
май
не става
нищичко
през май.

Любовта не е химия,
и
ти
си
доказателството за това.

Ала
нищичко
не става
май
през май...

© Линда Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??