7 mar 2024, 21:41

Майчица 

  Poesía
57 1 2

Мамо, мила моя сладка,

ти за мене си загадка!

Толкова си мила и добра,

Слънцето в дланта ти се събра.

 

Ти, когато ме погалиш

обич в сърцето палиш!

Ти, когато ме целуваш

цялата любов рисуваш!

 

Мила, майчице една -

ти едничка на света!

Само твоята прегръдка

може нежно да ме кътка!

 

Само твойто сърчице

дава силните криле,

с които гордо да летим -

пътя с цветя да построим!

© Кремена Арменчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??