25 dic 2007, 12:59

Малкият войник (Из „Животът, какъвто е...")  

  Poesía » Formas orientales
492 0 6

хайку

 

 

 

в ъгъла лежи

малък оловен войник...

 

Коледа свърши...

© Вили Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??