23 mar 2007, 11:02

Малко момиче... 

  Poesía
614 0 3

                   Малко момиче...

 

 Аз малка бях, когато в теб се влюбих,

 аз малка бях, но те благотворях...

 От малкото момиче станах красива жена

 и все още тъй влюбена в тебе бях...

 

 Ти ме гледаше с красивите очи,

 ти ме сравняваше с другите жени.

 Подари ми ти цветя красиви,

 но пълни с бодли, от които разбрах, че боли.

 

Да, нежен беше ти, както с другите жени,

а вярвах, че ти ще ме обикнеш, тъй както

те обикнах аз, но за тебе малкото момиче

не заслужава да е с теб...

 

Щом съм малка в твойте очи,

защо ме вкара ти в леглото си???

Да, млада съм и те обичам, но щом дете съм

в твойте очи, върви си ти и за мене забрави...  

© Жулиета Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • звучи ми като поп-фолк песен от ранният им период
  • Аз пък не съм преживяла такова нещо,но въпреки това пиша 6. Стихчето грабва! Изчетох го на един дъх.Браво!
  • Е кой написа тази двойака?? Бива ли такова нещо. Аз пък ти пиша 6,защото преживях същото и знам колко боли.Мн успехчета и само нагоре!!!
Propuestas
: ??:??