Щипка любов, щипка невинност, щипка мечти.
Моля те, изпусни подправката сълзи!
Да се почувствам в Рая щастливката,
не на този Дявол придобивката...
Изгубена... Искаща две нежни длани!
Малко дрога да затвори старите рани!
Да не съм момичето, обиколено от мъгла...
Да КРЕЩЯ, че съм щастлива, няма вече тъга...
В красив капан от сънища ме затвори,
да забравя, че съществуват толкова лъжи!
Ще се събудя сама, но въпреки това жива...
Поне за малко ще съм била истински щастлива!
© Ива Todos los derechos reservados