8 jun 2010, 10:13

Малко слънце в студена вода 

  Poesía » De amor
1148 0 4

Obra no adecuada para menores de 18 años

 

тя ме покани на вечеря

(обичате ли Брамс) и предупреди

да знаеш – в моята кухня не сервират сперма

въздъхнах и от водкопроводът ми излезе дим

обаче още на ордьовъра тя влезе в ролята на Франсоаз

разголи се до кръста и страстно каза

виж те плачат за любов смучи ги нежно

после извади оксижена

аз…

… се надървих но все пак запазих благоприличие и ум

защото бях казал обичам Брамс и ще те пазя

защото това искаше да чуе и даже се направи че ми вярва

после отряза от тортичката си слънце със черешка

и нищичко не каза

все пак на челото й прочетох харесваш ми космат

просто ухаеше безочливо на младост

и аз престанах да съм Ангел

най-скромно нощта беше безумно тестостеронна

изгълта я до дъно

чаровното ми мънинко чудовище

а на сабах

(докато тигрицата блажено мъркаше в съня си)

изпитах най-върховния екстаз

станах

облякох се

излязох

и се прибрах в семейството си

 

о Франсоаз о добър ден тъга

(а казва ли ми водката дали е.ах)

#

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • когато си на 21
    едва ли знаеш какво е самота по посока на часовниковите стрелки

    (бъди!! с някой)

  • благодаря, ах, и на двама ви
    М.Д. - имам съществена разлика с главния ми герой - аз не бия водка, препрочитам Франсоаз Саган, а пък той предпочита - Мери Джейн
  • АХ
Propuestas
: ??:??