Де да имах малко смелост.
Не, не ми трябва много.
Само толкова - да мога да ти кажа,
че обичам те и че боли ме много.
Само малко смелост -
във очите аз да те погледна.
Толкоз малко, че здравей да кажа,
а после да побегна.
Не, не искам много.
Една усмивка и една ръка,
малко смелост, за да се усмихна аз
и да те прегърна - както никога.
Да, обичам те, това тежи ми.
Искам да съм само с теб.
Кога ще разбереш, кажи ми?
Че ти за мен си, аз - за теб.
© pisanonqkudeneshto Todos los derechos reservados