26.10.2010 г., 21:11 ч.

Малко смелост 

  Поезия
601 0 1

Де да имах малко смелост.

Не, не ми трябва много.

Само толкова - да мога да ти кажа,

че обичам те и че боли ме много.

 

Само малко смелост -

във очите аз да те погледна.

Толкоз малко, че здравей да кажа,

а после да побегна.

 

Не, не искам много.

Една усмивка и една ръка,

малко смелост, за да се усмихна аз

и да те прегърна - както никога.

 

Да, обичам те, това тежи ми.

Искам да съм само с теб.

Кога ще разбереш, кажи ми?

Че ти за мен си, аз - за теб.

© pisanonqkudeneshto Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Добро е. Внимавай да избягваш повторенията в римата ("...много ...много", "...теб ...теб"
Предложения
: ??:??