Ман. Юнайтед славен тим, мой отбор си най-любим.
Всички ние победихме - и Милан, и Реал Мадрид разбихме,
и най-великият успех за нас не стига,
ние сме първи в шампионската лига.
В първата фаза всички победихме,
а и други с лекота разбихме.
Във втората фаза пак добре вървеше,
успехът ни явно неоспорван беше.
На четвъртфинала завършихме славно,
напредвахме ние с успехите явно.
На полуфинала сърца ни горяха
и играта наша с успех увенчаха.
А пък на финала най-щастливи бяхме,
купата високо в ръцете държахме.
"Само Ман. Юнайтед", викам аз "ОЛЕ",
винаги все първи във света са те!
Посвещавам своята футболна любов на всички фенове на Манчестър Юнайтед, радвайте се
© Стефан Станчев Todos los derechos reservados