29 ago 2021, 0:10

Машина 

  Poesía » Verso libre, Otra
590 0 0

 

Когато целият свят започне да те третира по този начин и ти забравиш напълно кой или коя беше..
"Здравейте, аз мога да бъда най-вярната, изпълнителна и добра машина, която ще имате някога. Нищо, че кървя, че и аз имам сърце, душа и може би мъничко неизтръгнат все още разум.." Всички можете да разчитате на мен по всяко време. Аз съм качествена и изправна.

Дефектите ми не се виждат с очи. 👁️👁️

 

🌸🌸 Вдъхновено от анимето "Violet Evergarden" 🌸🌸 Kami Choi Ilieva 🌸🌸

 

Камелия Илиева (Kami Choi Ilieva's Poetry) 

© Камелия Илиева Todos los derechos reservados

Произведението е включено в:
  901 
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??