13 feb 2018, 9:56

Машинист 

  Poesía » Verso libre
636 2 8

Исках да съм машинист
а не статист перонен.
Исках и да съм артист
в театъра огромен.
Исках и да съм Ромео,
да ме люби Жулиета.

Много сакам, ама нема
щот съм сиромах.
а, за сиромаха срече нема!

© Христо Манчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??