19 feb 2013, 13:06

Математика 

  Poesía » De humor
922 1 0

Започва се мъчение зловещо,

някой да разбира нещо?

Математиката за пореден път разказва,

че със задачи се наказва.

Първата задача на дъската

никаква идея в главата.

Следваща задача се задава

и пак не знам какво да правя.

А щом започнахме с уравнения,

дойдоха и дежурните мъчения.

Поредната задача се записва,

а на мене взима да ми писва.

Пак доказателства и теореми,

пак математически проблеми.

Дойде деветата задача,

вече иде ми да плача.

Това е наказание и грях

и отново нищо не разбрах!

© Гергана Караджова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??