Поглеждам те като задача с повишена трудност -
толкова ми е неясна твойта теорема
и ми е непонятно точно как
успя сърцето ми да вземеш.
Нека слеем всички перпендикуляри
и ако си наистина готов -
успоредно ще се запалим
в бедрата на тази луда любов.
04.09.2007
© Гергана Цветкова Todos los derechos reservados