Sep 4, 2007, 10:37 PM

Математика за двама 

  Poetry
1240 0 4
 

Поглеждам те като задача с повишена трудност -

толкова ми е неясна твойта теорема

и ми е непонятно точно как

успя сърцето ми да вземеш.


Нека слеем всички перпендикуляри

и ако си наистина готов -

успоредно ще се запалим

в бедрата на тази луда любов.

                               04.09.2007

© Гергана Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??