3 abr 2007, 15:02

Мазохист 

  Poesía
500 0 3
Тъй безизразен стоиш пред мен.
Едва усмихваш ми се,
но погледът ти е студен.
Знам, че ме желаеш,
за милувките ми - нежни и
страстни - мечтаеш,
но мазохистът в тебе надделява.
Желаеш ме, но мъка си чертаеш.
Като грешник се мотаеш и
не знаеш какво да правиш -
сладкото ли да избереш или
на горчиво да се обречеш.

© София Русева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??