27 oct 2011, 8:14

Мечо 

  Poesía » Para niños
624 0 4

 

Толкова дебел бил Мечо,

че му викали Медун.

 

Но го измили със сапун,

и станал Клечо.

 

Навярно всеки е разбрал,

че Мечо бил изцапан с кал.

 

А от калта щом се измил,

пак в Мечо се преобразил.

© Ангел Чортов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??