2 mar 2008, 17:45

Мечта 

  Poesía » De amor
839 0 10
 

Узря една мечта,

тъй дълго чакана,

тъй силно молена.

Узря една мечта

и се отрони

от вятъра на  спомена.

А аз? А ти?

Дали ще  я намерим

сред тръните на миговете?...

© Севдалин Петров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??