3 mar 2013, 15:22

Мечта 

  Poesía » De amor
807 0 3

Мечта събрана в кутия,

не мога вечно да я крия!

Не мога, няма и не искам!

Не мога повече да я подтискам!

 

Мечта приличаща на нея,

а искам чувствата си да излея!

Да копнея и да съзерцавам,

обич страстна да дарявам!

 

Мечтата ми е олицетворение,

за красотата ти е тя прозрение!

За кадифената ти кожа, нежна!

За белотата несравнима, снежна!

 

Мечтата ми си ти изцяло,

очите ми са твое огледало

и най-желая на света

да бъда твоята мечта!

© Васил Зарев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??