Имал ли си една мечта,
която мислиш, че е
невъзможна тя.
Не само, защото е трудна,
а и всички да ти казват – тя не струва.
Но затворѝ очи, мислѝ си,
че е реалност и чуй
сърцето ти как се радва и
пулса ти как се ускорява.
Вслушай се хубаво,
това е душата, която ти казва,
че твоята мечта е най-прекрасна на света!
И реалност ще стане тя,
когато изгониш страха!
© Пламена Райчева Todos los derechos reservados