Jul 11, 2017, 10:37 PM

Мечта 

  Poetry
334 0 0

Имал ли си една мечта,

която мислиш, че е

невъзможна тя.

Не само, защото е трудна,

а и всички да ти казват – тя не струва.

 

Но затворѝ очи, мислѝ си,

че е реалност и чуй

сърцето ти как се радва и

пулса ти как се ускорява.

 

Вслушай се хубаво,

това е душата, която ти казва,

че твоята мечта е най-прекрасна на света!

И реалност ще стане тя,

когато изгониш страха!

© Пламена Райчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??