20 oct 2019, 8:00

Мечта за пристан 

  Poesía » De amor
302 0 0

За пристан замечтан,

аз пътувам в океан

и далеч от теб - нимфа засмена,

душата ми самотна, натъжена

жадува за слънце, за лъчи,

а сал буря наоколо бучи.

Ще стигна ли аз до брега,

или ще загина в тъга?

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??