20.10.2019 г., 8:00 ч.

Мечта за пристан 

  Поезия » Любовна
297 0 0

За пристан замечтан,

аз пътувам в океан

и далеч от теб - нимфа засмена,

душата ми самотна, натъжена

жадува за слънце, за лъчи,

а сал буря наоколо бучи.

Ще стигна ли аз до брега,

или ще загина в тъга?

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??