11 abr 2006, 20:14

Мечтаният 

  Poesía » De amor
1323 0 2

Ще погледнеш в очите ми,
през портичка в сърцето ми ще влезеш кротко,
като пътник закъснял...
Ще се усмихнеш, ще ме целунеш...
и отново ще заминеш там, където си вървял...

© Васи Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??