25 may 2018, 23:39

Мечти 

  Poesía » Otra
385 0 3

Мечтите са направени от пясъка горещ,
Който хрупа мелодично под нозете ми.
От морски бриз, от слънце и копнеж
За онзи, със когото си държим ръцете.

А също и от непокорните води,
Които се разбиват във скалите
И шумът им толкоз надалеч ехти,
Че чуват ги дори отвъд звездите.

Мечтите са направени от късата ми рокля,
Която кръстих "Мое лято бяло".
Когато тичам по брега я мокря,
А вечер късно тихичко я свалям.

Обличам се във лунна светлина,
Във звездопад от мисли златни.
Но всяка нощ си лягам сам сама...
За щастие мечтите са безплатни...

© Роси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??