19 sept 2020, 6:57

Мечти 

  Poesía » De amor
379 0 2

    

Нощ. И толкова е тихо.

Лунен лъч пред мен изгря.

Облаците с бяг се скриха –

по вълшебен път вървя.

 

Тръпне звездната постеля.

Виждам твоите очи.

Ти небесна си ми фея,

но душата ти мълчи.

 

Търся те любов последна,

искам с тебе да летя.

С жар ръцете да протегна –

към любимата жена!

© ИВАН МИЛАНОВ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??