19.09.2020 г., 6:57 ч.

Мечти 

  Поезия » Любовна
378 0 2

    

Нощ. И толкова е тихо.

Лунен лъч пред мен изгря.

Облаците с бяг се скриха –

по вълшебен път вървя.

 

Тръпне звездната постеля.

Виждам твоите очи.

Ти небесна си ми фея,

но душата ти мълчи.

 

Търся те любов последна,

искам с тебе да летя.

С жар ръцете да протегна –

към любимата жена!

© ИВАН МИЛАНОВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??