2 sept 2022, 9:23

Мечти 

  Poesía
184 0 0

Ех, мечти, мечти...,

изчезнахте почти.

Изчезва и малката надежда

за вашето сбъдване,

защото вече наближава разсъмване.

А щом дойде разсъмване,

няма спане, няма сън,

трябва да излизам навън,

да си измия със студена вода очите,

и да сложа край на мечтите...

 

© Венета Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??