2 сент. 2022 г., 09:23

Мечти 

  Поэзия
183 0 0

Ех, мечти, мечти...,

изчезнахте почти.

Изчезва и малката надежда

за вашето сбъдване,

защото вече наближава разсъмване.

А щом дойде разсъмване,

няма спане, няма сън,

трябва да излизам навън,

да си измия със студена вода очите,

и да сложа край на мечтите...

 

© Венета Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??