30 oct 2011, 15:02

Мечти 

  Poesía » Versos blancos
849 0 2

Те мислят, че не мога,

но аз ще им покажа

какво значи да разбираш Бога!

 

Моите цели и мечти

никой не ще може да

прекрачи прага и да

ми ги разруши!

 

Пътят към първото

място никога не е

бил лесен, но аз

ще го направя

да изглежда като песен!

 

Сега съм сам

и страдам,

и в бездната

немилостно

пропадам!

 

И тъна в неведение

как попаднах във

това владение?

 

Пред очите ми

завеса черна, изподрана...

 

Тя преграда е желязна

между мен и моя свят!

 

И всеки път, щом я погледна,

в сърцето ми отваря се нова рана!

 

Но моята душа свирепа

против нея ме покрепя.

 

Да, аз ще победя!

 

И черната завеса

като магьосник

ще взривя!

 

Да, аз съм победител!

 

На мечтите мои съм

         Спасител!

 

© Дамяна Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много добро
  • Да мила точно така следвай мечтите си ! Желая ти успех!Харесах Стихчето има позитива и борба !Поздрав!
Propuestas
: ??:??