15 dic 2016, 19:41

Мечти 

  Poesía » Filosófica
448 1 2

Казват, свършвай с детските мечти.

Светът е истински и за големи.

Лекомислено е малките деца да следваш.

Мечтата за небето е илюзия...

 

Летя си с моето хвърчило,

света на големите не искам.

Но знаеш ли, че детските мечти

Мирът на големите човеци промени.

© Юлиян Петков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??