16 ene 2022, 15:23  

Мечтите 

  Poesía » Otra
321 0 0

В мечтите е нашата сила -

че ще стане по-добър светът,

че личността ще се е освободила,

че на изхода наближава часът.

 

Ще се избавим ли ние от злото,

идеалът шанс ли е, или слепота,

ще надделее ли в нас скота,

или доброто, мечтите, честта!?

 

Нашият Бог път ни показа

как да се избавим от гибелта,

да преодолеем грях и омраза -

това става с мечтите и любовта!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??