14 feb 2005, 20:59

Медитация 

  Poesía
695 0 3

Потъвам в една моя същност,
обичаща всички и всичко,
която ме слива с Бога в мен.
Могъщо е
онова чувство,
което вибрира неспирно
и иска да искам,
импулса да искам
не лично,
не само за себе си,
да правя нова действителност,
да конструирам Вселената.

Това е
и Замисъл,
и Съдба,
и Предопределение.

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??