21 oct 2012, 21:56

Между живота и смъртта 

  Poesía » Otra
368 0 0

Изпитах чувството зловещо, видях го вчера аз,
мястото, където всички изпадат във захлас.
Мястото, което свързва живота със смъртта,
мястото, което плаши всички на света.

 

Опитах да премина, да сграбча светлината,
но спряха ме, не разрешиха, и върнаха тъгата.
Не ми го позволиха, макар че много страдах,
опитах да се махна, дълбоко аз пропаднах.

 

Решиха, че помагат, но не, попречиха ми те,
не виждаха протегнатите ми към светлото ръце.
Изпитах чувството зловещо, видях го вчера аз,
мястото, където всички изпадат във захлас.


Мартин Младенов

© Мартин Младенов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??