7 sept 2008, 15:15

Между капките тъжОвни 

  Poesía » Otra
812 0 26
Истинска  
и  непростима  си...


Танцуващ  пламък
между  капките  тъжовни...
Като полъх, отминаваща
лъжовните


недопустимости...

Сбираща -
всред толкоз  прозаичност -
малки  камъчета  речни...
Тъй чуплив  съм...
Като  замък  пясъчен изтичам.

Няма  ме... А  ти

отново  
ме  намираш...

в себе  си  загубил  се - обречен...

© Кирил Бачев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??