30 sept 2005, 12:16

Между мечтите и реалността 

  Poesía
963 0 1

Във всекиму два свята се пресичат,
единият от тях е реалността -
понякога особено жестока,
понякога е сбъдната мечта.

А другият е винаги прекрасен,
изпълнен само с радост и любов
и може би е начин да избягаш
от този свят безмилостно суров.

Обгърнати от хиляди проблеми
един след друг минават ден след ден.
Не винаги мечтата е реалност,
не всеки блян е винаги сломен.

Но винаги преследваме ги сляпо.
Понякога мечта е любовта,
понякога мечтаем за богатства,
но всеки вярва в своята мечта...

И вярата, надеждата в сърцата,
че утре ще е по - специален ден
че нашите мечти ще са реалност
и сбъднат сън за теб или за мен...

© Цветомила Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??