19 abr 2017, 11:32

Меланхолия 

  Poesía » Verso libre, Otra
399 0 0

Меланхолия.


Очите насълзени и крие се душата осквернена...
Навред из блуждаещи души, една душа е обременена...
Един човек неразбран, а вече и самотен, стои някъде в нощта, и се моли...
Изпитва болка той.
Сърцето му на парчета разбито, а душата му празна, празна... 
Погубена бе тази клета душа... 
Меланхолия...
Очите насълзени и крие се душата осквернена...
Падение... и болка...
Човекът, който бе отблъснат..

© Павел Ваклинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??