29 dic 2009, 21:22

Мен отдавна... 

  Poesía » De amor
422 0 2

Мен отдавна спря да ме боли.

Ти не нараняваш вече мен.

Аз не плача, само се преструвам.

Май отново ти си заблуден.

 

Отмъщавам и не съжалявам.

Силно наранявам без да ти прощавам.

Мразя те и даже прекалявам.

С истината никога не закъснявам.

 

Ти си мислеше, че ще ме нараниш.

Че ще ме боли и аз след теб ще страдам.

Но не разбра отново как грешиш.

Аз съм тази, дето ще се наслаждава

да те гледа как гориш

в пламъците на горчивата любов.

 

Аз света ти мога да запаля.

Мога да го изгоря.

Аз не чакам ти да си отидеш.

И да го направиш - няма да те спра.

 

Точно аз ще те накарам да заплачеш.

Всяка вечер в твоето съзнание ще идвам.

Ще те мъча и ще ти натяквам

колко си сгрешил, че за слаба ме помисли.

Мен отдавна спря да ме боли.

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??