3 jun 2017, 23:49

Месец май 

  Poesía » De amor
695 0 0

Месец май

 

Краят е на месец май,

розите цъфтят.

Пъпките червени

любовта зоват…

 

Разлистени дървета,

свежо и зелено…

Въздух ароматен...

сърцето – подмладено.

 

Любов из въздуха витае

и розите разцъфва.

В хората надежди

отново пак възкръсва.

 

В края сме на май

и розите цъфтят…

Чувства съживени

в сърцата пак трептят.

© Лилия Нейкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??