20 mar 2014, 12:09

Метроном 

  Poesía » Otra
415 1 1

Котката ми те обича повече от мен.

Но и аз бих плакала, ако си тръгнеш.

 

Стои на прозореца и те чака цял ден.

И аз бих се радвала, ако се върнеш.

 

 

 

 

 

 

 

 

© Миа Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??