20.03.2014 г., 12:09 ч.

Метроном 

  Поезия » Друга
416 1 1

Котката ми те обича повече от мен.

Но и аз бих плакала, ако си тръгнеш.

 

Стои на прозореца и те чака цял ден.

И аз бих се радвала, ако се върнеш.

 

 

 

 

 

 

 

 

© Миа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??