29 nov 2019, 11:06

МИГ 

  Poesía » De amor
389 0 1

 

Такава съм, взломявам  Тишината,

минавам през заключени врати,

в очите ти събличам си душата

и от копнежи въздуха трепти.

 

Оставям ти една целувка страстна

и нежността ми пареща до вик.

Не ме търси...нощта е тъй прекрасна.

Измисляй ме...до следващия миг.

© Марияна Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??