29 нояб. 2019 г., 11:06

МИГ 

  Поэзия » Любовная
388 0 1

 

Такава съм, взломявам  Тишината,

минавам през заключени врати,

в очите ти събличам си душата

и от копнежи въздуха трепти.

 

Оставям ти една целувка страстна

и нежността ми пареща до вик.

Не ме търси...нощта е тъй прекрасна.

Измисляй ме...до следващия миг.

© Марияна Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??