8 jun 2010, 21:39

Миг 

  Poesía
502 0 3

Когато спориш със съдбата, но тя не иска да те чуе,

когато чуваш нечий вятър, преди да влезеш в нечий свят,

когато някой твой приятел те  е излъгал или лъже,

преди да станеш и да тръгнеш, се обърни за миг назад.

 

Защото има миг в живота с цена на хиляди минути,

защото има миг в живота безценен колкото света,

защото с този миг човекът вината може да изкупи,

ако във този миг е дал той на теб от своята душа.

© Евгения Калъчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??